TRI NAGRADE NA 33. Marulićevim danima"

NAGRADE PREDSTAVI "TAKO NAM BOG POMOGAO NA 33. MARULIĆEVIM DANIMA

NAGRADA PUBLIKE
PlayDrama, Split

TAKO NAM BOG POMOGAO, Hrvoja Korbara po motivima knjige Summa atheologiae Borisa Dežulovića, u režiji Hrvoja Korbara

 

NAGRADA ZA GLUMAČKO OSTVARENJE
Stipe Radoja za ulogu Boga u predstavi „Tako nam bog pomogao“ Borisa Dežulovića u režiji Hrvoja Korbara i produkciji PlayDrame iz Splita.

Stipe Radoja oduševljava energijom, komikom i sugestivnošću igrajući Boga, kao dakako patrijarhalnog, ali i dobroćudnog Dalmatinca u najboljim godina.

 

NAGRADA ŽIRIJA ČITATELJA SLOBODNE DALMACIJE
Stipe Jelaska za ulogu anđela Gabrijela u predstavi "Tako nam Bog pomogao" prema motivima knjige “Summa atheologiae" Borisa Dežulovića u režiji Hrvoja Korbara i izvedbi PlayDrame iz Splita

Stipe Jelaska maestralno je odigrao anđela Gabrijela. Njegov lik s lakoćom prelazi iz pomoćnika i obiteljskog odvjetnika u menadžera i PR-a Svete obitelji, a uz minimum scenskih i kostimografskih rekvizita i vještom promjenom scenskog govora i cjelokupne pojavnosti utjelovljuje i lik blažene Djevice Marije.ž
Ovaj mladi glumac brzim, energičnim i duhovitim izmjenama uz emotivni i intelektualni raspon stvara čaroliju glume kojom osvaja cjelokupno gledateljstvo, stoga mu dodjeljujemo nagradu žirija čitatelja Slobodne Dalmacije za glumačko ostvarenje.

Hvala svim trima žirijima na ovogodišnjim Marulićevim danima!

Čestitamo cijelom autorskom timu predstave i ostalim dobitnicima ovogodišnjih nagrada!